Klöverarmband i silver från 40-talet.

Klöverarmband i silver 1 Klöverarmband i silver 2.

Har en kompis som är lite äldre än mig och av henne fick jag det här silverarmbandet från 1940-talet som hon själv har ärvt för många år sen. Det var så mycket roligare att få det här armbandet än ett standard bismarckarmband från Guldfynd. Jag gillar det speciellt på grund av klövermönstret.

Kommentarer
Postat av: Linda

vilket turarmband. Ursött!

2006-02-02 @ 19:00:32
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: Stina

Man blir avundsjuk =)

2006-02-02 @ 21:17:09
Postat av: maja

hej förlåt men var hittar du alla fina och billiga second hand-grejer? vilken stad och vilka affärer? jag letar ibland på söder i sthlm där alla andra jämt pratar om fynd...men jag hittar mest skit och dessutom är det sällan speciellt billigt. sist hittade jag ett par ok stövlar i en affär i sthlm men det var ändå en 3-400 kr. inte så mkt för läderstövlar kanske men om man jämför med dina finare för 50 kr, så...
känner du för att tipsa?
fin blogg, fina grejer!

2006-02-02 @ 21:33:07
Postat av: Anna

Linda: Tack så mycket...får hoppas att det ger tur i massor!

Stina: Haha, ut och leta så hittar du :)

maja: Jag har hittat en del i secondhanaffärer i Linköping där jag bor nu men annars så är det i mammas garderober, jag har fått saker av släktingar och vänner. Ett generellt tips är att besöka loppmarknader/secondhandaffärer i mindre städer där har du inte samma utbud som i t.ex. Sthockholm men när du hittar nåt du gillar så brukar det vara riktigt billigt. Sen ska man inte ge upp och tycka att det var en kass affär bara för att man inte hittade nåt där på första försöket. Man måste vara ihärdig! ;) Hoppas du hittar nåt och glöm inte att berätta för släkt och vänner att du letar efter secondhandskor/kläder. De kanske kan tipsa dig om nåt ställe?

2006-02-02 @ 22:04:26
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: Britta

Ett annat tips är att kolla på pantbanker. Där har jag hittat massor av fina saker. Smycken mest, dock.

2006-02-03 @ 19:26:26
URL: http://tomrummet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0