Second hand: Dalarna.

Falun

Röda Korset Kupan:
Parkg. 1 C.
Riktigt bra priser, trevlig personal och normala öppettider.

Sågmyra Herrgård har öppet Mån, Ons, Fre 13-16. Har inte varit där (ännu), så jag kan inte uttala mig om utbud eller kvalitet.

Ludvika

Pingstkyrkans secondhandbutik
Storg. (mitt i centrala Ludvika) Bra priser, får in nya saker hela tiden.

Borlänge

Hantverkarg. 4
Bra priser, inte så stort men bra fyndchanser.

Emmaus, Herrgårdsgatan 10. De har öppet Tis, Tor och Lör. Här finns både möbler, husgeråd, teknikprylar, kläder (mycket klänningar i roliga mönster!), böcker, lite skor mm.

Söderbärke:

Röda Korset har öppet Ons & Fre 12-17.


Kommentarer
Postat av: Karin.Kå

På gamla bangatan 1.. precis vid Lidl finns en liiite liiiten loppis smockad me kläder och saker. Hutlöst billigt. men ganska osorterat, man får vara beredd på att rota i påsar själv. Sen har Röda korset en loppis på gamla bangatan 36. Ganska liten, inte jättemycket men ganska fina kläder. Och loppis i Luddis är det på hammarbacken, varje lördag hela sommaren. Hurra.

2006-06-08 @ 16:33:25
Postat av: Liza

I Gustafs finns en loppis med STORT utbud av diverse, kläder, skor, väskor, möbler, tavlor, husgeråd. You name it, they have it! ;)
Fyndchanserna är väl sådär, priserna kan vara si och så, men den är helt klart värd ett besök, nästan 75% av min garderob kommer därifrån (frekventa besök under lång tid lönar sig).

2007-02-03 @ 10:42:00
Postat av: Liza.

Hmm. Glömde nämna Myrorna i Falun, Erikshjälpen på GUssarvsgatan i Hedemora och Röda korset vid hökartorget i hedemora. Alla dessa butiker har ganska bra utbud, om inte så är det billigt och välsorterat ! (Myrorna är helt klart dyrast..)

2007-02-03 @ 10:43:31
Postat av: Ulrika

Hej!

Kan man också lämna in saker på dessa ställen som man vill bli av med?

2007-12-12 @ 08:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0