Mormors silverhänge.

Hänge i silver.

Det här är ett av mina maffigare smycken. En halssmycke i silver som har varit min mormors. Det visas nästan i naturlig storlek, det är ca 10 cm i diameter. Har lite svårt att använda det bara...har haft det nån gång i en lång kedja men jag tror jag ska leta efter en riktigt, riktigt lång kedja. Då kanske det funkar.  Gillar att det är så väldigt fint arbetat att det är i jugendstil.

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilket vackert smycke! Alltid roligt med mormors eller mors smycken :)

2006-05-31 @ 19:45:37
URL: http://gatanegra.blogg.se
Postat av: karin

Vilket underbart smycke, vad tror du om att sätta det i en lång snodd; svart eller mörkblå sammet tänkte jag skulle passa? Vet du förresten hur gamla Diane von Fürstenberg logon såg ut? Du brukar ju göra så bra fynd second-hand och jag hittade en omlottklänning som det står Fürstenberg i, men vet inte om det är en äkta.

2006-05-31 @ 20:35:34
URL: http://www.odlasintradgard.blogspot.com
Postat av: Linda K

Jättefint, och stort! Lite svårburet kanske men häftigt. Mormorar och farmorar har så mycket coolt! Gäller att samla på sig själv så att man kan vara en lika cool sådan till sina barnbarn en dag :)

2006-05-31 @ 20:58:48
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: Anna Krimskrams

Carro: Ja, de är de bästa smyckena!

karin: Ska testa att sätta det i en lång svart snodd. Spännande med klänningen? Kan du inte ta ett kort på den och lägga upp på din blogg eller så får du gärna maila bilden till mig.

LindaK: Jag har krimskrams så det räcker till 3439 barnbarn. Men tänk om barnbarnen inte blir pryltokiga?! Hemska tanke! ;)

2006-06-01 @ 15:23:13
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: karin

Nu finns bild på omlottklänningen på min blogg!

2006-06-02 @ 23:15:33
URL: http://www.odlasintradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0